• Телефон: + 86-18306398869
 • Е-пошта: bob@conele.com
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

  Што точки треба да се обрне внимание при транспорт на бетон пумпа?

  Да бидам искрен, на пумпата е отворена за долго време и природно има одредено искуство!
  Поточно, тоа е неопходно да се погледне во тоа. Постојат неколку материјали кои не може да се користи. 1. Премногу сува материја достигна точката каде што не ќе тече. 2. одделени материјали, песок и камен одделени од цементно млеко. 3. супер-мешан материјал од смеса ќе се фати на ѕид и тоа е лесно да се блокира. 4. Има премногу материјали во каменот за да се избегне недоразбирање, не потенки толку подобро и подобро, но да се погледне на леснотија, генерално добар материјал рецесија е помеѓу 140-80MM, меѓу материјалите Пакетот е подобар и има флуидност . Не додавајте вода во текот на времето, како што ќе го уништи на обработливост на материјалот.
  Исто така, постои потреба да се промешува автомобилот пред материјалот е вклучен, а материјалот се меша, бидејќи возачот на миксер ќе додадете вода или додадете вода на градилиштето, а ќе има и тапан во средината. Ако материјалот не е отворена, материјалот ќе бидат одвоени. Најважното нешто во врска со конкретни пумпи е дека тие ќе го слушате звукот, погледнете на мерачот за притисок, кога треба да се зголеми притисокот, кога треба да се намали притисокот, а кога се врати на пумпата е многу важна.
  Јас ќе го слушате звукот и разбивање на цевка. Ако тоа е блокиран во секое време, се проценува дека не се исцрпени, а надзорникот ќе го погоди. Тоа е многу тешко за вас да се запре на цевката на едно време, па мора да се научат.
  Исто така, постои потреба да се сеќавам да се задржи на конкретни пумпа, материјалот е табу тема за блокирање на пумпа!


  Време на мислењето: Nov-08-2019
  WhatsApp Онлајн Chat!