• Telepon: +86 13963912630
  • Telepon: +86 18306398869
  • Surélék: cassie@conele.com
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Electric Shotcrete Spraying Machine SPJ08-07-22

    Pondok Description:

    Product Application

    With the national mine roadway, railway and highway tunnels, water conservancy culverts, underground engineering and other construction, extensive use of the anchor anchor support the international advanced support method, the concrete jet is the main equipment of the operation, but because of Dry spray machine there are polluted environment problems, the country is vigorously promoting the wet wet spray machine, with low dust, low resilience, high construction efficiency, the use of low cost advantages.


  • FOB Harga: US $ 5000-100000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 300 / diatur per Bulan
  • Port: qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Model: SPJ08
    Max Téori kaluaran: 8m3 / h
    Kaluaran tekenan: 7Mpa
    Silinder dia. × stroke: Φ140 * 800mm
    Max agrégat ukuranana: ≤15mm
    Minyak Kongrés: PLA7313 / Kawasaki
    brand Motor: Yantai / Siemens
    ngompa jangkungna / jarakna: 30m / 70m

    Fitur:
    1.Continuous adjustable jet(CVT).

    2.Continuous Jumlah akselerator adjustable.
    Kinerja 3.High, kinerja luhur nyemprot beton lapisan, padet, homogen, kakuatan tinggi.
    Gelar 4.Rebound rendah, semprot garing, gelar rebound beton téh 15% -50%, adopts téknologi semprot baseuh, laju tahan banting bisa ngurangan handap nepi ka 10%, éféktif disimpen biaya. 

    Baseuh beton Mesin nyemprot 
    barang SPJ08
    volume pangiriman teori 0-8m³ / h
    tekanan outlet maksimum 7Mpa
    Frékuénsi ngompa maksimum 16t / mnt
    diaméterna agrégat nu diwenangkeun ≤15mm
    jarak pangiriman Horizontal: 50m
    Nangtung: 20m
    Dikabaran formulir klep S tube
    Silinder diaméterna * stroke Φ120 × 600mm
    Discharging diaméterna outlet 100mm
    Dahar jangkungna 700mm
    tegangan dipeunteun ~ 380V
    kakuatan motor Utama 22kw
    speed dipeunteun 1470r / mnt
    formulir circuit hidrolik Buka loop
    Sistem utama MTP 25Mpa
    The hidrolik volume tank minyak (L) 120L
    Ukuran agrégat maksimum 15mm
    diaméterna pipe pangiriman Φ57mm
    beurat mesin sakabeh 1800kg
    speed Towing () ≤8km / h
    Gemblengna dimensi (lengt * lebar * jangkungna) 3400 * 1500 * 1550mm
    selang karét  30m
    pak-pakan  20GP pikeun 1set

    fitur utama

    Kontinyu jet adjustable (CVT).

    Kontinyu Jumlah akselerator adjustable.

    Sistim lubrication terpusat, éféktif berkepanjangan dina kahirupan layanan sahiji bagéan maké.

    Kabayang dirancang produk, fleksibel, genah mobile, pangropéa basajan.

    Diimpor group klep Eaton jeung piston pamisah.

    tekanan tinggi ngompa, pangiriman jeung menyemprot jarak panjang.

    kinerja tinggi, kinerja luhur nyemprot beton lapisan, padet, homogen, kakuatan tinggi.

    Accelerating agén nambahkeun na téhnologi kontrol, anu domestik kawentar pompa brand Pangukuran, ukur tepat atomizing jet na bahan nozzle ngajadikeun agén accelerating dicampurkeun jeung campur kode beton.

    Ngurangan konsentrasi lebu di sisi mesin sarta nozzle, ngaleungitkeun ngarugikeun ka kaséhatan pagawé.

    gelar rebound ieu low, semprot garing, gelar rebound beton téh 15% -50%, adopts téknologi semprot baseuh, laju tahan banting bisa ngurangan handap nepi ka 10%, éféktif disimpen biaya.

    Construction site

    construction site


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!