• Telepon: +86 13963912630
  • Telepon: +86 18306398869
  • Surélék: cassie@conele.com
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Shotcrete nyemprot mobil QSP30A

    Pondok Description:

    Product Application

    With the national mine roadway, railway and highway tunnels, water conservancy culverts, underground engineering and other construction, extensive use of the anchor anchor support the international advanced support method, the concrete jet is the main equipment of the operation, but because of Dry spray machine there are polluted environment problems, the country is vigorously promoting the wet wet spray machine, with low dust, low resilience, high construction efficiency, the use of low cost advantages.


  • FOB Harga: US $ 5000-100000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 300 / diatur per Bulan
  • Port: qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Model: KNL5160TPJ-25 KNL5160TPJ-30
    Max Téori kaluaran: 25m3 / h 30m3 / h
    Kaluaran tekenan: 8Mpa
    Silinder dia. × stroke: Φ160 * 1000mm
    nyemprot jangkungna: 16m
    lebar nyemprot: 26.8m
    Spindle rotasi axial sudut: 360 °

    Fitur:
    1.Front and rear leg the span is large,work stability.

    2.The booming adopts simétris disusun struktur.
    3.The booming bisa ngayun ± 45 °, bisa ningkatkeun felxibility sahiji mékanisme jet pikeun ngaronjatkeun daerah nyemprot.
    Reducer 4.Rotary ats turbo-tipe mékanisme réduksi gear, rasio réduksi badag, pangabisa timer tumerapna kuat, anu torsi kaluaran badag, reliabiliti operation.high lemes stabil 

    model kamanunggalan KNL5160TPJ-30A parameter
    Diaméter mesin sakabeh struktur booming   Badag sarta leutik panangan Pitching na panangan leutik manjang
    nyemprot jangkungna m 16
    lebar nyemprot m 26,8
    panangan badag sudut pitching   0-60 °
    panangan Leutik sudut pitching   + 15 ° -35 °
    sudut puteran booming   + 300 °
    panangan ngalayang sudut ayun horizontal   + 45 °
    sudut puteran Spindle axial   360 °
    Spindle nangtung sudut axial ayun   240 °
    sudut ayun nozzle   + 4 °
    bentang leg hareup mm 2.3 ~ 3,7
    bentang leg pungkur mm 2.6
    parameter sistim Hareup jeung bentang leg pungkur mm 5100
    modeu drive Utama   motor
    modeu drive bantu   engine solar
    Motor dipeunteun kakuatan kw 55
    Voltaseu V 380
    kapasitas nyemprot beton M3 / h 30
    tekanan ngompa Mpa 10
    diaméterna silinder beton * stroke mm Φ160 * 1200
    silinder minyak dia. * iteuk dia. * stroke mm Φ100 * Φ80 * 1200
    diaméterna kaluaran mm Φ125
    diaméterna pipe pangiriman mm Φ80
    diaméterna nozzle mm Φ50
    parameter compressor hawa (pilihan)   12m3 / mnt, 0.8Mpa
    Chassis parameter model   CDW1160HA1R5
    basa kabayang mm 5000
    modél engine   YC4EG185-50
    kakuatan mesin kw 136 (186hp)
    file Gearbox   8 gears (speed tinggi na low)
    speed maksimum Km / h 80
    pangabisa kelas   30%
    volume tanki bahan beuleum L 200
    standar émisi haseup   bangsa V
    Sakabeh dimensi mm 9200x2460x3670

    shotcrete machinekonfigurasi

    Pungkur A. hareup jeung  leg ka bentang anu ageung, damel stabilitas. 

    1.The leg hareup

    Adopts horizontal telescopic silinder + H-tipe suku, suku bentang anu badag, nurutkeun situs konstruksi masing-masing ngatur panjang leg éféktif bisa ningkatkeun stabilitas jeung kaamanan pakakas anu.

    leg pungkur 2.The

    Adopts dalapan karakter ditutup leg tipe, forcing pangabisa téh alus, beuki stabilitas, efektif tiasa ngarojong Hopper pungkur ngompa beton silinder loading dampak.

    B. Sistim ngompa

    1.pumping sistem ngagunakeun φ160 silinder beton, stroke 1.2m, utama silinder silinder diaméterna φ100. (30 trolley)

    2. ngompa sistem hidrolik maké 55KW opat-kutub motor 130ml / r kapindahan adjustable tina pompa utama + 45ml / r

    pompa variabel (runtuyan Rexroth)

    3.The klep utama adopts nu dalapan garis sabanding klep (BARMAG), nu boga variabel fungsi switching variabel. Nalika ngaganti ka modeu variable, anu klep sabanding listrik bisa muka-sénsitip pompa variabel nurutkeun peta arus jeung beban, pituduh variabel pompa kaluaran variable, supaya ngahontal tujuan efisiensi énergi.

    Kauntungannana

    1. stroke lila, kali kirang ti commutation, dampak angkutan leutik, kirang volatility, beungeut jet nyaéta bersih, mulus, gampang pikeun dikadalikeun.

    2.130ml / r kapindahan adjustable tina pompa utama, pamakéan énérgi low, reliabiliti tinggi, hirup lila, kapindahan nyukupan.

    3.45ml / r pompa variable, dumasar kana speed Peta sarta amplitudo ukuran tina kapindahan output, ngurangan pamakéan énérgi, koordinasi Peta sarta stabilitas.

    4.less ngaganti kali, nyieun gelas piring, motong loop ngarobah lila siklus. tekanan Export, angkutan pangabisa bahan anu kuat, ulah nyokot bahan, blocking resiko keur greatly ngurangan.

    C. booming The adopts  simétris disusun  struktur

    Kaunggulan: booming ieu simétris disusun kalawan struktur simetris. The panangan telescopic disambungkeun ka dasar panangan dina sumbu sarua. The panangan telescopic ieu langsung disambungkeun ka panangan basa ngaliwatan pin. Taya panangan nyambungkeun, teu gaya gurat, teu konsentrasi stress, teu lumangsung kacapean cracking, jadi sistem booming téh leuwih stabil sarta dipercaya.

    panangan D.Swinging

    booming di ngayun jangjang ku motor ayun nyambungkeun, teras ngapung panangan nyambungkeun mékanisme jetting, bisa ngayun ± 45 °.

    Kaunggulan: ayun sudut panangan ayun téh badag, stabilitas kuat, bisa nambahan fleksibilitas sahiji mékanisme jet pikeun ngaronjatkeun daerah sprayable tunggal, henteu ukur beungeut semprot aya langkung mulus, geulis, tapi ogé ngurangan kali puteran turntable, ningkatkeun kuatna booming di

    bagian E.Boom

    panangan Telescopic kalawan opat BS700-kakuatan tinggi plat baja dilas sanggeus patri, sendi weld boga bar kuir, panangan kanaékan stiffness sakabéh

    Kaunggulan: baja-kakuatan luhur booming di sangkan panangan telescopic dina kaayaan operasi semprot baseuh, amplitudo jitter téh leutik, stabilitas alus, bisa ngaronjatkeun kualitas beungeut semprot

    F. bertulang mékanisme drive usaha Rotary

    reducer 1.rotary adopts turbo-tipe mékanisme réduksi gear, rasio réduksi badag, pangabisa kuat timer tumerapna, anu torsi kaluaran badag, operasi lemes stabil, reliabiliti tinggi.

    gear ring 2.rotary téh badag, roller diameter anu 760mm, beungeut huntu sanggeus quenching, Chrome jeung téhnologi pos-processing sejen, kakuatan tinggi, teu rawan fenomena huntu.

    3.Adopts well-dipikawanoh brand usaha Rotary motor, kapindahan badag, torsi, stabilitas alus, dina kadali tepat ti klep sabanding, anu rotasi tanpa fenomena jitter.

    sistim kontrol G.Electrical

    1.Contactor kalawan Schneider (Schneider)

    2.DC kakuatan suplai maké SIEMENS (Siemens)

    controller frékuénsi 3.The migunakeun Schneider (Schneider)

    4.PLC controller maké SIEMENS (Siemens)

    5.Relay pindah kalayan SIEMENS (Siemens)

    kontrol 6.Remote adopts merek well-dipikawanoh domestik, jarak kadali jauh, sinyal kuat, teu turun nelepon, serial fenomena angka.

    H.Quick - Sistim keusikan netepkeun agén

    1. pompa akselerator disetir ku motor frékuénsi variable, pamakéan Schneider kontrol inverter precision rusuh-netepkeun aliran kaluaran pompa agén, dumasar kana ngompa kiwari jumlah beton otomatis ngaluyukeun jumlah ditambahkeun.

    2.Accelerator pompa kalawan 2600L / h kapindahan badag pompa diafragma, Anjeun bisa nambah 1000 l tina kotak dina 20 menit, kalawan gedé-gedéan nyimpen waktu persiapan.

    3. akselerator pompa kalawan 760L / 2.6Mpa pompa variabel piston, teu gampang pikeun karuksakan, ogé pisan awét, sangkan ngarobah waktu keur bagian maké rusuh deui, kirang gangguan titik.

    pipa 4.Accelerator adopts hiji tutup pipe diaméterna ageung, sanajan dina usum ogé bisa mulus pangiriman akselerator.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!