• Telepon: +86 13963912630
  • Telepon: +86 18306398869
  • Surélék: cassie@conele.com
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Self climbing HGY28 HGY32

    Pondok Description:

    Product Application

    Horizontal reach:32m(not including the end hose). Height of the tower:22m. Mode of drive: fully hydraulic.

    When a placing boom is in use, it is anchored to the floor with initally prepared holes. If it is required to rise up, a tower crane is needed to lift the placing boom up to the next higher floor for being anchored. And one rising of the placing boom can meet the requirements of concrete placing for two floors.

    If the floor is large in size, it is advisable to have several tower bodies mounted on the floor so that only one boom-assembly is needed to be lifted to mate to the tower bodies, thereby saving boom-assemblies and cost.

    Features: compact design, easy operation, reliable safety and suitable for the construction of high buildings.


  • FOB Harga: US $ 5000-100000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 300 / diatur per Bulan
  • Port: qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Model: HGY28, HGY32

    Mode di drive: pinuh hidrolik

    Struktur booming: 28-3M, 32-3M / 4M

    pipa diaméterna: 125mm

    Fitur:
    Lamun maké, mangka ancred ka lanté kalayan liang initiallly disiapkeun. Lamun anu diperlukeun naek nepi, hiji bango munara anu diperlukeun angkat ka nempatkeun booming nepi ka lantai luhur hareup pikeun mahluk anchored.one waktos climbing bisa minuhan sarat tina nempatkeun beton pikeun dua lanté.
    Desain kompak, operasi gampang, kaamanan dipercaya jeung cocok konstruksi wangunan luhur

    barang HGY28-3M HGY32-3M HGY32-4M
    ngetik Lantai Maneuh climbing Self
    horizontal ngahontal 28m 32m 32m
    rotasi  
    élévasi Angle 0-85 ° 0-85 ° 0-90 °
    Voltaseu  
    kakuatan 11 22 22
    Booming Buka Jalan 3R 3R 4R
    Booming Panjang (mm) 12000/9100/6200 13960/10600/7430 88800/8000/8001/7840
    juru 92 ° / 177 ° / 180 ° / 181 °
    tungtung RubberHose 3m
    diaméterna batin Φ125mm
    beurat 18.5t 19.5t 19.6t
    kalawan Counterweight Taya counterweight
    pak-pakan 40HQ * 2 40HQ * 2 40HQ * 2


    A. Gludug

    Struktur booming arced ieu dioptimalkeun ku nerapkeun design CPU. booming di diadopsi-kakuatan tinggi plat baja pikeun produksi kalawan proses ilmiah. Ieu ciri penampilan geulis, rigidity punjul sarta inténsitas, mastikeun kualitas alus teuing jeung dipercaya.

    Sistim B. hidrolik

    Produk runtuyan G diadopsi Jerman Rexroth pompa dunya-kawentar minyak, klep sabanding
    (kalawan cecekelan operasi) jeung klep kasaimbangan jeung mudal sekundér, bari C jeung E runtuyan 
    produk diadopsi Jerman Rexroth solenoid arah kontrol klep sarta kasaimbangan klep
     kalawan mudal sekundér. Geus éféktif merlukeun dibedah teh Karuksakan potensi booming
     nu bisa jadi dibalukarkeun ku leuwih gerakan speed nalika booming pakait handap, sarta ngadadak 
    nambahan tina tekanan minyak silinder urang dina gaya éksternal, sahingga reliabiliti booming dina
     geus ngaronjat.

    C.Inner hidrolik Minyak tank

    Tank minyak hidrolik jero renders struktur ci na swivel gratis. Méré badag 
    merenah pikeun instalasi, dismounting jeung perawatan nu mastikeun jasa panjang 
    kahirupan jeung kinerja alus teuing.

    fasilitas D.Climbing

    Salaku struktur rangka rectangular, fasilitas climbing nyaeta fleksibel, dipercaya jeung merenah
    pikeun dismounting.

    E. mékanisme Slewing na Reducer

    Slewing reducer diadopsi produk dijieun ku brand kawentar dunya Italia Comer, kalawan 
    hiji torsion hébat. Keur dipirig ku klep kasaimbangan slewing terpadu dijieun ku 
    Jérman Hawei, éta achieves operasi lemes jeung kinerja dipercaya jeung stabil.

    F.Wireless Jauh controller

    G runtuyan produk ngadopsi industri-ekslusif analog nirkabel jauh controller dijieun ku
    Jérman Hetronic marengan klep sabanding dijieun ku Jérman Rexroth, eta ngajadikeun gerakan mulus, dampak hidrolik kawates, tur kinerja dipercaya. Sajaba ti eta,
    ngajadikeun mungkin angger speed stepless sarta multi booming sarta interaksi slewing, anu ditingkatkeun efisiensi gawé greatly. 
    ■ C jeung E produk runtuyan ngadopsi industri-ekslusif analog nirkabel jauh controller dijieun ku Taiwan TELECRANE, nu panggampangna tur merenah pikeun beroperasi, kacida tahan ka
    gangguan jeung dipercaya dina kinerja.
    ■ Unggal séri anu dipirig kalayan controller jauh kabel keur dipake dina kabutuhan.

    System Control G.Electric

    Sistem kontrol listrik diadopsi brand kawentar dunya komponén listrik, sapertos 
    salaku Japanese Omron sarta Perancis Schneider. Perlindungan multi otomatis geus nyetél dina
    program kontrol, ku kituna ulah misoperation tur mastikeun reliabiliti sistem urang.

    H.Column

    Kolom dijieunna tina-kakuatan tinggi plat baja di bentuk kuadrat, kalawan nice penampilan,
    rigidness sarta inténsitas, kitu ogé reliabiliti tinggi.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!