• Telepon: + 86-18306398869
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • jsb05
    • sns06
    • sns07

    Ngajarkeun nu sababaraha trik mun leres nyandak pompa beton handap

    Nalika pipe ieu diteundeun handap, nalika inclination tina piping pompa beton anu badag, beton teh bisa ngalir ka handap alatan beurat sorangan dina pipa condong, ngabalukarkeun kakosongan dina pipe conveying atawa ngabalukarkeun beton anu dipisahkeun alatan éta timer nyérélék, kukituna ngabalukarkeun pipe conveying bisa clogged. Ulah ieu, ukuran handap bisa dicokot:
    1. Nalika ngompa beton handap, timer aliran beton anu raket patalina jeung slump na. Cai kudu ngompa saméméh beton ngompa, pariksa mendi unggal pipa pikeun mastikeun yén segel nu henteu cai seep, lajeng ngompa nu mortir jeung mieun lisah pipe jeung dina waktos anu sareng hawa ieu discharged.
    2. Nalika di inclination of piping nyaeta gede ti 4 ° -7 °, hiji pipa horizontal pakait ka panjangna leuwih ti 5 kali tina serelek nu nangtung kudu disadiakeun dina tungtung hareup pipe downwardly condong, sarta otomatis dina ngalir tina beton nu bisa dicegah ku résistansi frictional.

    Qingdao pompa beton harga treuk (4)

    3. Nalika pipa inclination nyaeta gede ti 7 ° -12 °, sajaba pipe horizontal ti 5 kali panjang set dina tungtung hareup pipe condong, hiji klep knalpot kudu disadiakeun di tungtung luhur pipa handap. Salila prosés ngompa, upami aya hiji rohangan dina pipa condong, anu klep knalpot kudu dibuka heula dugi ka pipa condong ieu ngeusi beton, sarta nalika klep knalpot overflows mortir, nu klep haseup geus ditutup sarta ngompa normal anu dipigawé .
    4. pipe handap ku serelek badag bisa dipasang dina puseur tina pipa vertikal handap masang eureun pipe yen tindakan minangka marake a. Selapkeun sababaraha bal bolu teuas atawa meresihan plugs saméméh ngompa mortir nu ulah leungitna mortir. Éta bisa nahan beurat mortir nu.
    5. Lamun diwatesan ku kaayaan loka, nalika aya teu cukup spasi ngatur pipa horizontal di tungtung hareup pipe handap condong, selang, siku atawa pipa annular bisa dipaké gantina pikeun ngaronjatkeun daya tahan frictional jeung nyegah beton nu ti ngalir ka handap dina bagian pipe.

    Qingdao pompa beton harga treuk (6)

    Sanajan kitu, henteu paduli naha pompa beton disambungkeun luhur atawa ka handap, anu panjangna konversi horizontal tina pipa béda, dina piping sabenerna, alatan bentuk béda, angka na topografi dina pipa, anu conveying jarak sabenerna sarta jangkungna oge béda, anu nyaeta merenah pikeun itungan. Ngaganti kerucut tube, siku, selang, nepi tube nangtung, ka handap tube nangtung, jsb kana panjangna horizontal. Dina waktu nu sarua, nilai akuntansi horizontal ieu ogé patali jeung ciri beton, diameter pipe jeung saterusna.


    Pos waktos: Nov-21-2019
    WhatsApp Online Chat!