• Telepon: + 86-18306398869
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • jsb05
    • sns06
    • sns07

    treuk pompa beton CONELE

    treuk pompa beton CONELE dihasilkeun Qingdao CONELE Grup Co., Ltd., maké pangalaman canggih di imah na mancanagara tur teknologi simulasi komputer canggih modern kana sistematis analisa setrés, jeung kapindahan struktur pompa mobil. Pangaruh rupa-rupa parameter kayaning frékuénsi alam dina hirup kacapean of booming kasebut dibahas. Dina waktu nu sarua, sistem hidrolik ieu dioptimalkeun jeung téhnologi cairan bébas anyar anu angkat ka greatly ngurangan dampak pompa commutation on booming dina. Simkuring gaduh sababaraha patén-patén di optimasi struktur booming jeung desain sistem hidrolik.

    kadali kualitas produk anu sampurna, pabrik produk consummate, anu inspeksi kualitas meticulous ngabalukarkeun mobil pompa CONELE ngahontal anjog domestik, anu tingkat canggih internasional, sistem panangan sagala adopts pelat waja jeung kakuatan tinggi plat tiis digulung baja, kakuatan ngahasilkeun luhur 1000Mpa ensures kakuatan tinggi na beurat lampu tina sistem booming. 100% tina leungeun, suku sarta tanghi suluh anu dilas pikeun pengobatan stres. Unggal weld sahiji sistem booming ieu dites 100% tanpa karuksakan atawa X-ray poto pikeun ngaleungitkeun sagala defects disumputkeun di jéntré tur nyieun leuwih awét. Urang mendesain sakumaha tanggal akurat ngaliwatan analisis kawat unsur jeung analisis simulasi dinamis pikeun mastikeun struktur lumrah jeung kinerja alus teuing tina sistem booming. Jeung itungan jeung analisis hasil struktur jib anu diverifikasi ku puseur nguji kaayaan-tingkat keur test stress-galur ngabuktikeun hasil nu konsisten jeung kaayaan kerja sabenerna.

    CONELE Grup geus salawasna hanacaraka on customer-berorientasi, kalawan loba taun panalungtikan sarta pamekaran, pangalaman produksi mobil pompa, nurutkeun syarat customer, dirancang dina produk sakumaha pamundut konsumén ', urang salawasna coba nyadiakeun maneh paling cocog pikeun kaperluan konstruksi mobil pompa, supaya konsumén "ukur milih hiji katuhu, teu kedah ka mahal".


    Pos waktos: Feb-17-2020
    WhatsApp Online Chat!