• Telepon: + 86-18306398869
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • jsb05
    • sns06
    • sns07

    Mantainence Of Kongrés Beton

    Dina urutan pikeun mastikeun operasi normal pakakas pompa beton, operator anu diperlukeun pikeun mariksa jeung mertahankeun parabot pompa beton saméméh konstruksi.

    002

    Eusi pangropéa poean:

    (1) Mariksa tingkat minyak hidrolik, kualitas minyak kedah yellowish transparan, teu emulsification atanapi fenomena turbid, disebutkeun kudu diganti

    (2) ngeusian ku gajih, nambahan cai jelas 2/3 sarta 1/3 minyak hidrolik atawa minyak

    (3) Inspection sarta cingcin motong, Kacamata plat clearance kedah normal (2mm clearance badag)

    (4) Cék kaayaan gawé sistem lubrication, sakuduna ditempo yén distributor kutang instructs rod ka mindahkeun deui mudik, sarta lubrication titik saperti posisi bearing tina aci aduk di ahir pendulum s-tube panangan bearing geus ngajalankeun kaluar tina minyak. titik lubrication Manual unggal shift kudu ngeusi gajih

    (5) Mariksa klep distribution keur arah robah, aduk satengah alat gancang sareng sabalikna naha Peta normal.

    (6) Cék sistem hidrolik kanggo leakage minyak sarta leakage minyak. Pariksa sagala sambungan thread kana pastikeun aranjeunna kuat

    Pasar mesin beton ogé geus ngembangkeun gancang, nu pompa beton muterkeun hiji peran penting dina pasar konstruksi beuki vigorous, sarta pangropéa poean jeung perawatan ti pompa taneuh dicampur hal penting. Dina ieu tulisan, nu produk utama dihasilkeun tina produsén beton pompa mindahkeun nyaéta kieu: pompa Beton pangiriman, beton leutik conveying pompa, Pergaulan pompa towing, milik batubara ledakan-buktina pompa beton, Rupa pompa beton batu, nu produk utama dihasilkeun tina CO-NELE grup téh: pompa pangiriman beton, beton leutik conveying pompa, Pergaulan pompa towing, milik batubara ledakan-buktina pompa beton, rupa pompa beton batu, leutik (ageung agrégat) taneuh dicampur pompa angkutan, pertambangan sprinkler baseuh jeung mesin beton sejen tur alat-alat.

    003


    Pos waktos: Mei-09-2019
    WhatsApp Online Chat!