• Telepon: + 86-18306398869
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Bageur nawaran reureuh di ngawartosan: teu meunang runtah Beton Leutik Anjeun Kongrés Treuk!

    treuk pompa beton Leutik nyaéta salah sahiji alat pangwangunan paling loba dipaké dina industri rékayasa konstruksi. Hal ieu loba dipaké di sagala rupa rékayasa construction.However, bakal aya sababaraha kasalahan dina operasi dina prosés pamakéan urang sapopoé, anu bisa ngakibatkeun kana reureuh tina jaman pangwangunan jeung ngagancangkeun ngarecahna tina machine.So dina pintonan ieu masalah, hayu urang ngartos metoda pamakéan katuhu tina treuk pompa beton leutik bareng jeung bagian leutik sakaligus.

    (1)
    Leutik kedah treuk pompa pikeun ngompa jumlah katuhu cai pipa lemes saméméh ngompa .Some operator bisa salah harti yén pipa panjang kudu ngeusi cai cukup tetep aranjeunna smooth.In kanyataan, upami teuing cai keur ngompa mangsa pangwangunan, bakal aya sababaraha ruksak na bocor cingcin dina pipes.Investigate alesan na, nalika nganiaya mortir, antarbeungeut nu mortir jeung touch cai ieu subjected mun immersion cai keur lila, cai dicokot jauh slurry semén, formulir mortir segregation, résistansi pompa naek, slurry ngabalukarkeun semén ti tempat ring kulit ruksak mun extrude, teras ngawangun tube diblokir.

    15

    Pariksa titik ieu sateuacan ngompa:
    A. parabot The bakal ditempatkeun mulus tur pageuh saperti diperlukeun;
    B. Do eusian bak cai kalawan cai jelas; Eusian bak tina pompa gajih lemes jeung basa litium gajih minyak lemes
    C. The gap tina piring gelas teu kudu badag teuing, disebutkeun eta bakal ngabalukarkeun kaayaan anu sarua alatan leakage internal tina pulp; Tempo tekanan ngompa tinggi na mudal tina klep kaamanan utama, tekanan sistim utama bisa disaluyukeun 28MPa.

    16

    Pikeun piping pamundut, alat-alat nu bakal pinuh inspected:
    1, treuk pompa leutik jarak jauh lalawanan ngompa, coba ditegor ngalipet, sarta kudu milih sajauh mungkin tinimbang bend.Practice leutik geus dibuktikeun yén unggal ngalipet tambahan tina 90o × R1000 sarua jeung nambahkeun 5m horizontal tube.Therefore, ukur 4 12 90o × bends R1000 anu dipaké dina tata perenah pipe, jeung batur éta 12 × pipa lempeng 3m sarta 12 × pipa lempeng 2m, sareng panjang jumlahna 310m.

    18

    2.Pay perhatian ka tulangan tina pipa jeung fastening tina pipa. Lila-jarak pompa tiasa sapatemon tabung luncat nambahan sarta niup out.So inget kana tulangan pinuh pikeun ngurangan dampak dina balik sarta sababaraha lempeng.

    3. Saatos ngompa, pipa nu bakal cleaned timely sarta pipa nu bakal cleaned dua kali ti pusat pikeun mastikeun kasalametan sarta security.What urang deui, dina bola bolu colokan, kudu di hareupeun a kantong semén, dua bal bolu, tambah hiji piston beberesih.
    Hatur nuhun ningali ~


    Pos waktos: Dec-25-2019
    WhatsApp Online Chat!