• Telepon: +86 13963912630
  • Telepon: +86 18306398869
  • Surélék: cassie@conele.com
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Concrete Pump XBS30

    Pondok Description:

    bubuka ringkes keur XBS na DXBS runtuyan numput beton batu rupa

    XBS DXBS runtuyan produk anu sajenis conveying mortir equipments husus dimekarkeun luyu jeung karakteristik proyék lanté pemanasan. Éta nu éksténsif dilarapkeun di wewengkon badag tur konstruksi kacida efisien beton batu rupa atanapi isina mortir di proyek lanté pemanasan ...


  • FOB Harga: US $ 5000-100000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 300 / diatur per Bulan
  • Port: qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Type listrik: XBS30-10-37, XBS40-11-45
    Kaluaran tekenan: 10Mpa 11Mpa
    . Silinder dia × stroke: Φ140 * 1200mm
    Max ukuranana agrégat: ≤30mm
    Minyak Kongrés: PLA7313 / Kawasaki
    brand Motor: Yantai / Siemens
    ngompa jangkungna / jarakna: 120m / 360m

    Solar Tipe: DXBS40-11-56
    Max ngompa Kamampuh: 40m3 / h
    Kaluaran tekenan: 11Mpa
    . Silinder dia × stroke: Φ140 * 1200mm
    Max ukuranana agrégat: ≤30mm
    Minyak Kongrés: PLA7313 / Kawasaki
    Diesel Engine brand: LOVOL / Yuchai / Commins
    ngompa jangkungna / jarakna: 120m / 360m

    Batu Kongrés Rupa 
    model  XBS20-08-30 XBS30-10-40 XBS40-11-48 HBX40-11-55 DXBS40-11-56 DHBX40-11-56
    drive Tipe   Solar (LOVOL / Commins)
    Max.Theo. Kaluaran Jilid (m3 / h) 20 30 40 40 40 40
    Max. Outlet tekenan (Mpa) 8 10 11 11 11 11
    Max.Aggregate diaméterna (mm) ≤30 ≤30 ≤30 ≤40 ≤30 ≤40
    Silinder diaméterna (mm) Φ140 Φ140 Φ140 Φ180 Φ140 Φ180
    Kakuatan (Kw) 30 37 45 55 56/54 56/54
    Kongrés Minyak Utama PLA7313 / Kawasaki 
    Diaméterna jero Of Pangiriman pipa (mm) Φ80 Φ80 Φ80 Φ125 Φ80 Φ125
    Dimension (mm) 4000 * 1500 * 1550 4300 * 1500 * 1550 4300 * 1500 * 1550 4500 * 1500 * 1720 4500 * 1500 * 1720 4600 * 1500 * 1720
    Gemblengna Beurat (kg) 2000 2200 2700 2900 3000 3200
    Max.Delivery Jarak (m) (horisontal / nangtung) 420/140 500/175 570/190 600/200 570/190 570/190
    pak-pakan  20GP pikeun 1set 20GP pikeun 1set 20GP pikeun 1set 20GP pikeun 1set 20GP pikeun 1set 20GP pikeun 1set

    bubuka ringkes keur XBS na DXBS runtuyan numput beton batu rupa

    XBS produk DXBS séri anu sajenis mortir conveying equipments husus dimekarkeun luyu jeung karakteristik proyék lanté pemanasan. Éta nu éksténsif dilarapkeun di wewengkon badag tur konstruksi kacida efisien beton batu rupa atanapi isina mortir di proyek lanté pemanasan.

    produk runtuyan XBS DXBS ogé loba dipaké pikeun conveying beton batu rupa, bahan seuneu-tahan jeung panas-insulating di sagala rupa proyék konstruksi; pangiriman afforesting taneuh di konstruksi eco-lingkungan; tekanan grouting rupa tumpukan dasar.

    Diaméter jero conveying pipe geus dimekarkeun jadi Φ100 dumasar kana urut Φ 80 supaya XBS DXBS runtuyan produk bisa nepikeun beton kalayan diaméter henteu leuwih ti 30mm, nu ngajadikeun XBS DXBS runtuyan produk gaduh aplikasi lega kawas conveying of mortir, batu leutik na beton agrégat badag.

     

    konfigurasi

    sistem hidrolik

    Téknologi kontrol commutation hidrolik anyar ngajadikeun pompa wor k  leuwih dipercaya sarta ngabogaan laju gagalna handap sistem hidrolik. Hal ieu dilengkepan husus-dijieun valves kalawan aliran badag, pamakéan énérgi saeutik sarta dampak lampu, mastikeun jasa panjang hirup.

    Sistim Daya  

    E l ectromotor adopts merek kawentar di imah jeung di mancanagara, Yantai Moto r sarta Beide Motor ti Siemens , mesin Diesel adopts LOVOL , Yuchai atanapi  Weichai Brand with low energy consumption and high efficiency

    pompa minyak Utama

    Pompa minyak Main adopts joint venture  brand atanapi Kawasaki  serial constant power variable plunger pump. Constant power control is effective to prevent the electromotor or diesel engine form overloading. It can withstand higher pressure and load than conventional gear pump.

    Sistim cooling

    Ieu adopts Sistim dual-cooling, kalawan cooling jeung cooling cai, lain ngan pikeun iklim panas tapi ogé pikeun iklim tiis; eta efektif bisa ngadalikeun hawa minyak tina sistem hidrolik tur mastikeun kasalametan jeung reliabilitas.

    Sistim Electric

    Elemen listrik utama anu Schneider  sarta Siemens  brand.

    alat Hopper

    Hopper nu mangrupa kapasitas-ngaronjat, gandeng ku pager sarta dilengkepan motor Geter mun minuhan sarat tina ngompa beton agrégat rupa.

    S tube

    S tube klep ieu casted kana formulir kalawan baja mangan tinggi. Beungeut gampang-dipaké lamun dilas kalawan anti maké. Beungeut jero tabung transits mulus tur beton bisa ngalir kalawan bébas di tabung, salajengna ngaronjatkeun kinerja ngompa. Aci splined dijieunna tina alloy na beungeut anu husus dirawat, enhancing kinerja anti maké jeung anti kacapean.

    Kacamata Minus plat

    Kacamata Minus plat na motong loop dijieun tina alloy teuas sarta boga jasa lila hirup.

    mendi pipe hidrolik

    Hidrolik mendi pipe: Amérika Eaton; pipa: Asli ti Italia.

    Sistim lubrication terpusat

    lubrication bakal nyuntik ka garis minyak utama ku pompa plunger sarta disebarkeun ka unggal titik lubrication ku distributor teh. Titik-ka-titik lubrication ngajaga komponén utama ti maké jeung cimata.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!