• Telepon: +86 13963912630
  • Telepon: +86 18306398869
  • Surélék: cassie@conele.com
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Concrete Pump HBX40

    Pondok Description:

    Type listrik: HBX40-10-45, HBX50-11-55
    Kaluaran tekenan: 10Mpa 11Mpa
    Silinder dia. × stroke: Φ180 * 1200mm
    Max agrégat ukuranana: ≤40mm
    Minyak Kongrés: PLA7313 / Kawasaki
    brand Motor: Yantai / Siemens
    ngompa jangkungna / jarakna: 120m / 360m

    Solar Tipe: DHBX40-11-56
    Max ngompa Kamampuh: 40m3 / h
    Kaluaran tekenan: 11Mpa
    Silinder dia. × stroke: Φ180 * 1200mm
    Max agrégat ukuranana: ≤30mm
    Minyak Kongrés: PLA7313 / Kawasaki
    Diesel Engine brand: LOVOL / Yuchai / Commins
    ngompa jangkungna / jarakna: 120m / 360m


  • FOB Harga: US $ 5000-100000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 300 / diatur per Bulan
  • Port: qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur

    1. cocog Munasabah tina sistem kakuatan, sistem hidrolik sarta sistem ngompa, pinuh ngamangpaatkeun kakuatan maksimum generator nu.

    2. kamampuan nyeuseup bahan High, efisiensi ngompa sabenerna bisa ngahontal leuwih ti 80% tina nilai teoritis ...

     

    Kongrés beton 
    model  HBX40-11-55 DHBX40-11-56
    drive Tipe    
    Max.Theo. Kaluaran Jilid (m3 / h) 40 40
    Max. Outlet tekenan (Mpa) 11 11
    Max.Aggregate diaméterna (mm) ≤40 ≤40
    Silinder diaméterna (mm) Φ180 Φ180
    Kakuatan (Kw) 55 56/54
    Kongrés Minyak Utama  
    Diaméterna jero Of Pangiriman pipa (mm) Φ125 Φ125
    Dimension (mm) 4500 * 1500 * 1720 4600 * 1500 * 1720
    Gemblengna Beurat (kg) 2900 3200
    Max.Delivery Jarak (m) (horisontal / nangtung) 600/200 570/190
    pak-pakan  20GP pikeun 1set 20GP pikeun 1set

    Fitur

    1. cocog Munasabah tina sistem kakuatan, sistem hidrolik sarta sistem ngompa, pinuh ngamangpaatkeun kakuatan maksimum generator nu.

    2. kamampuan nyeuseup bahan High, efisiensi ngompa sabenerna bisa ngahontal leuwih ti 80% tina nilai teoritis.

    3. dioptimalkeun konfigurasi. Ieu adopts komponén hidrolik nu diimpor sareng komponenana listrik, greatly ngaronjatkeun reliabiliti parabot. 

    4. téhnologi pipa buffering Unik, mastikeun ayun bener pipa S na prolonging kahirupan layanan S pipe.

    5. Aplikasi tina switch tekanan tinggi-low simplifies metodeu operasi;

    6. Sistim lubricating adopts sistem keusikan otomatis tina nyaring kapaksa sarta prepressing dual-pompa, featuring keusikan nyukupan sarta pangaruh lubricating alus teuing. 

    7. Aplikasi tina bahan sarta las abrasive téhnologi anyar ngaronjatkeun kahirupan layanan sahiji bagéan maké.

    8. Sistim kakuatan adopts pompa utama internasional Kawasaki atanapi Rexroth serius . Generator nu adopts brand kawentar domestik, featuring kakuatan kuat.

    9. Sistim hidrolik kabuka sarta téhnologi buffering hidrolik unik nyadiakeun dampak leutik sarta kirang panas pikeun sistem reversing. Beurat beban pompa utama hidrolik na klep hidrolik sahiji merk kasohor internasional pitur kapindahan badag, guaranteeing kasalametan jeung reliabilitas nu pompa beton.

    10. Intelligent electrical control system optimizes the interface, featuring free operation. The intelligent control provides precise monitoring for the machine, and displaying the working condition simultaneously.  DHBX50-1DHBX50-2packing


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!