• Telepon: +86 13963912630
  • Telepon: +86 18306398869
  • Surélék: cassie@conele.com
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    pompa booming treuk howo 44m

    Pondok Description:

    1.EquipΦ230mm silinder, kapindahan Sistim ngompa badag, nyerep bahan anu leuwih ti 88%, jumlah tina commutation jeung kapindahan sarua nyaeta low, sarta sésa kahirupan ngagem téh lila;

    Sistim 2.The ngompa adopts dikawasa sacara éléktronik commutation. The ngompa commutation téh gancang jeung akurat, pikeun dampak Sistim leutik, jeung efisiensi ngompa sabenerna ngaronjat ku leuwih ti 7% leuwih sistem commutation hydraulically dikawasa konvensional.

    klep 3.Adopts industri treuk pompa badag terpadu, jalur anu basajan, leungitna tekanan leutik, dibandingkeun énergi klep konvensional nyimpen 17%. Sistem hidrolik henteu rawan panas.

    Booming Panjang:  44m

    Max ngompa Kamampuh:  130m³ / h

    Max Kaluaran tekenan:  9.5Mpa
    Max ngompa Time:  32t / mnt
    Pangiriman Silinder dia × stroke:.  Φ260 * 1800mm
    Slewing Angle:  ± 270 °
    Struktur booming:  5RZ (1000Mpa Steel Lempeng)
    Luhur sarta tekanan low Pindah: sacara éléktronik dikawasa otomatis

    Stabil outriggers X
    brand Chassis: SINOTRUCK
    Chassis: Double-as (6 × 4)

    barang 37-5RZ 44-5RZ 47-6RZ
    Theor. Kaluaran (m3 / h) (low / tekanan tinggi) 116/68 125/75 125/75
    Theor. Outlet tekenan (Mpa) (low / tekanan tinggi)  6/10  8/12  8/12
    Pompa Frékuénsi (t / mnt) (tinggi / tekanan low) 19/32 15/25 15/25
    Pangiriman Silinder diaméterna (mm) Φ230 * 1650 Φ260 * 1800 φ260 × 1800
    jangkungna dahar (mm) 1400 1400 1400
    Chassis brand SINOTRUCK HOWO / T7H / M5G
    émisi Standar Nasional IV / National V
    Nempatkeun booming max jangkungna / jero / radius (m) 37 / 25,5 / 32,6 44/33/40 47/43/36
    Slewing sudut (°) 540
    tekanan tinggi na low switch-leuwih kontrol otomatis
    kontrol kapindahan Listrik kapindahan sabanding
    metoda lubrication Manual na hidrolik dual-pamakéan
    pak-pakan Flack kotakna / Roll-Roll / PCplus kargo

  • FOB Harga: US $ 5000-100000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 300 / diatur per Bulan
  • Port: qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1.EquipΦ260mm silinder, kapindahan Sistim ngompa badag, nyerep bahan anu leuwih ti 88%, jumlah tina commutation jeung kapindahan sarua nyaeta low, sarta sésa kahirupan ngagem téh lila;

    Sistim 2.The ngompa adopts dikawasa sacara éléktronik commutation. The ngompa commutation téh gancang jeung akurat, pikeun dampak Sistim leutik, jeung efisiensi ngompa sabenerna ngaronjat ku leuwih ti 7% leuwih sistem commutation hydraulically dikawasa konvensional.

    klep 3.Adopts industri treuk pompa badag terpadu, jalur anu basajan, leungitna tekanan leutik, dibandingkeun énergi klep konvensional nyimpen 17%. Sistem hidrolik henteu rawan panas.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!