• Telepon: + 86-18306398869
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    pompa booming treuk howo 44m

    Pondok Description:

    1.EquipΦ230mm silinder, kapindahan Sistim ngompa badag, nyerep bahan anu leuwih ti 88%, jumlah tina commutation jeung kapindahan sarua nyaeta low, sarta sésa kahirupan ngagem téh lila;

    Sistim 2.The ngompa adopts dikawasa sacara éléktronik commutation. The ngompa commutation téh gancang jeung akurat, pikeun dampak Sistim leutik, jeung efisiensi ngompa sabenerna ngaronjat ku leuwih ti 7% leuwih sistem commutation hydraulically dikawasa konvensional.

    klep 3.Adopts industri treuk pompa badag terpadu, jalur anu basajan, leungitna tekanan leutik, dibandingkeun énergi klep konvensional nyimpen 17%. Sistem hidrolik henteu rawan panas.

    Booming Panjang:  44m

    Max ngompa Kamampuh:  130m³ / h

    Max Kaluaran tekenan:  9.5Mpa
    Max ngompa Time:  32t / mnt
    Pangiriman Silinder dia × stroke:.  Φ260 * 1800mm
    Slewing Angle:  ± 270 °
    Struktur booming:  5RZ (1000Mpa Steel Lempeng)
    Luhur sarta tekanan low Pindah: sacara éléktronik dikawasa otomatis

    Stabil outriggers X
    brand Chassis: SINOTRUCK
    Chassis: Double-as (6 × 4)

    barang 37-5RZ 44-5RZ 47-6RZ
    Theor. Kaluaran (m3 / h) (low / tekanan tinggi) 116/68 125/75 125/75
    Theor. Outlet tekenan (Mpa) (low / tekanan tinggi)  6/10  8/12  8/12
    Pompa Frékuénsi (t / mnt) (tinggi / tekanan low) 19/32 15/25 15/25
    Pangiriman Silinder diaméterna (mm) Φ230 * 1650 Φ260 * 1800 φ260 × 1800
    jangkungna dahar (mm) 1400 1400 1400
    Chassis brand SINOTRUCK HOWO / T7H / M5G
    émisi Standar Nasional IV / National V
    Nempatkeun booming max jangkungna / jero / radius (m) 37 / 25,5 / 32,6 44/33/40 47/43/36
    Slewing sudut (°) 540
    tekanan tinggi na low switch-leuwih kontrol otomatis
    kontrol kapindahan Listrik kapindahan sabanding
    metoda lubrication Manual na hidrolik dual-pamakéan
    pak-pakan Flack kotakna / Roll-Roll / PCplus kargo

  • Name: #pumpcrete, #betonpump, #truckboompump
  • Terms of Trade: EXW, FOB, CIF
  • Annual Production: 1000 units per year
  • Sarat pembayaran: TT, LC or 30%TT+70% TT or LC
  • Color: Can be painting according to customer's requirement
  • Function: Pumping concrete to the building
  • Spare Parts Brand: Global Purchased
  • Main Oil Pump: REXROTH
  • Pumpcrete Condtion: 100% New Produced
  • Brand: Co-nele
  • Aftersales Service: Guarranty for One Year
  • jéntré produk

    #truckboompump, #pumpcrete, #betonpump

    Tags produk

    1.EquipΦ260mm silinder, kapindahan Sistim ngompa badag, nyerep bahan anu leuwih ti 88%, jumlah tina commutation jeung kapindahan sarua nyaeta low, sarta sésa kahirupan ngagem téh lila;

    Sistim 2.The ngompa adopts dikawasa sacara éléktronik commutation. The ngompa commutation téh gancang jeung akurat, pikeun dampak Sistim leutik, jeung efisiensi ngompa sabenerna ngaronjat ku leuwih ti 7% leuwih sistem commutation hydraulically dikawasa konvensional.

    klep 3.Adopts industri treuk pompa badag terpadu, jalur anu basajan, leungitna tekanan leutik, dibandingkeun énergi klep konvensional nyimpen 17%. Sistem hidrolik henteu rawan panas.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • #pumpcrete, #betonpump, #truckboompump, #concretepump, #boompump, #truckmountedtruckboompump

    We are conele group, we produce 30m to 63m beton pump, we set up our factory in 1993, we have CE, ISO9001, CCC, BV certificate, we are professional factory of concrete pump, no need to worry about quality and service, welcome to contact Bob freelly

     

  • WhatsApp Online Chat!