• Telepon: + 86-18306398869
  • Surélék: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Tentang Kami

    pompa beton ISO9001
    湿 喷 机 旋流 器
    砂浆 搅拌机 出 料 调整 装置
    混凝土 布料 车 臂架 托架 专利
    HBT60, HBT80CE 认证 新
    DCIM100MEDIADJI_0027.JPG

    Qingdao CO-NELE Grup Co., Ltd ieu estabilished dina 1993. Ti ayeuna urang utama gaduh tilu basa produksi nu mungguh lokasina di 1.Qingdao Shangdong, 2.Xi'an Shanxi na 3.Liuzhou Guangxi. Setted up 28 kantor Service tarumanagara di domestik jeung luar negeri ..

    "Merk CO-NELE" asalna ti falsafah teknis Jerman maju jeung ketat, urang digabungkeun panalungtikan teknis, produksi, jualan na sanggeus-jualan jasa babarengan.

    mesin konstruksi kaasup Gludug Kongrés Treuk 25m ka 56m, Beton nempatkeun Gludug Mobile tipe HGY13 mun HGY23, Self tipe climbing 24m ka 35m, Leutik rupa agrégat XBS serial Beton Kongrés 20-40m3 / h, JBT Serial Beton mixer Kongrés 30-40m3 / h, HBT Serial Beton Pump30-100m3 / h, Shotcret nyemprot Mesin, Batching Plant jeung saterusna.

    Dina hadir, produk urang bisa kapanggih sakuliah Cina sarta geus diékspor ka Rusia, Korea, Kazakhstan, Iran, Mongolia, Mesir, Singapura, Malaysia, Vietnam, Indonesia, Australia, Romania, Amerika, Niger, Kongo, Mauritius jeung nagara séjén . CO-NELE kalawan kinerja super sarta sumanget optimis anu porsi keur sakuliah dunya.


    WhatsApp Online Chat!