• Telefon: + 86-18306398869
 • E-mail: bob@conele.com
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

  t'ju mësojë disa truket të duhet të marrë pompë konkrete poshtë

  Kur tub është hedhur poshtë, kur pjerrësia e pompë konkrete tubacioneve është i madh, konkrete mund të rrjedhin në rënie për shkak të peshës së saj në tubacion prirur, duke shkaktuar një boshllëk në tub përcjellë apo duke shkaktuar konkrete të ndara për shkak të vetë-rrjedhin, duke shkaktuar tub përcjellë të jetë i bllokuar. Për të shmangur këtë, masat e mëposhtme mund të merren:
  1. Kur pompimit konkrete poshtë, vetë-rrjedha e betonit është e lidhur ngushtë me rënien e saj. Uji duhet të pompohet para konkrete pompimit, kontrolloni nyjet e secilit tub për të siguruar se vula nuk ka ujë të depërtoj, dhe pastaj pompë llaç për të lyej tub dhe në të njëjtën kohë Ajri është shkarkuar.
  2. Kur pjerrësia e tubacioneve është më i madh se 4 ° -7 °, një tub horizontal korrespondon me një gjatësi prej më shumë se 5 herë e rënie vertikale duhet të jepet në fund e përparme e tubit me pjerrësi nga poshtë, dhe vetë rrjedhin e betonit mund të parandalohet nga rezistenca fërkimi.

  Qingdao pompë konkrete Çmimi kamion (4)

  3. Kur tub prirja është më i madh se 7 ° -12 °, përveç tub horizontal të 5 herë gjatësi të caktuar në fund e përparme të tub prirur, një valvul shter duhet të sigurohet në fund e sipërme të tub poshtë. Gjatë procesit të pompimit, në qoftë se ka një zgavër në tubacion prirur, valvula shter duhet të hapen së pari deri tubacioni prirur është e mbushur me beton, dhe kur valvula shter përplot llaçin, valvula shter është e mbyllur dhe pompimit normale është kryer .
  4. tub rënie me një rënie të madhe mund të jetë i instaluar në qendër të tub vertikalisht në rënie për të instaluar një tub ndaluar që vepron si një frenave. Fut disa topa sfungjer vështirë ose pastrim priza para se të pompimit llaçin për të shmangur humbjen e llaçit. Ata mund të mbajnë peshën e llaçit.
  5. Kur kufizuar nga kushtet në terren, kur nuk ka hapësirë të mjaftueshme për të rregulluar tub horizontal në fund e përparme të tub prirur rënie, zorrës, bërryl apo tub unazor mund të përdoret në vend për të rritur rezistencën fërkimi dhe për të parandaluar konkrete nga rrjedh poshtë në pjesën e tubit.

  Qingdao pompë konkrete Çmimi kamion (6)

  Megjithatë, pavarësisht nëse pompë konkrete është i lidhur lart ose poshtë, gjatësia horizontal konvertimi i gypave të ndryshme, në tuba aktuale, për shkak të formave të ndryshme, numrat dhe topografia e tubave, distanca aktuale përcjellë dhe lartësia e tij janë gjithashtu të ndryshme, të cilat është i përshtatshëm për llogaritjen. Zëvendësojë konike tub, bërryl, çorape, deri tub vertikal, poshtë tub vertikal, etj në gjatësi horizontale. Në të njëjtën kohë, vlera kontabël horizontal është e lidhur edhe me karakteristikat konkrete, diametër tub dhe kështu me radhë.


  Ora Post: nëntor-21-2019
  WhatsApp Online Chat!