• Telpon: +86 13963912630
  • Telpon: +86 18306398869
  • E-mail: cassie@conele.com
  • E-mail: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Electric Shotcrete Spraying Machine SPJ08-07-22

    Short Description:

    Product Application

    With the national mine roadway, railway and highway tunnels, water conservancy culverts, underground engineering and other construction, extensive use of the anchor anchor support the international advanced support method, the concrete jet is the main equipment of the operation, but because of Dry spray machine there are polluted environment problems, the country is vigorously promoting the wet wet spray machine, with low dust, low resilience, high construction efficiency, the use of low cost advantages.


  • Potongan: US $ 5000-100000 / set
  • Min.Order Quantity: 1set
  • Sumber Kabisan: 300 / nyetel per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Model: SPJ08
    Max Teoritis output: 8m3 / h
    Output Pressure: 7Mpa
    Cylinder dia. × Stroke: Φ140 * 800mm
    Max jumlah ongko size: ≤15mm
    Oil Pump: PLA7313 / Kawasaki
    account Motor: Langkawi / Siemens
    Pumping dhuwur / kadohan: 30m / 70m

    Fitur:
    1.Continuous adjustable jet(CVT).

    2.Continuous jumlah accelerator luwes.
    Kinerja 3.High, kinerja dhuwur saka uyuh konkrit lapisan, kandhel, kabeh podho, kiyat.
    Jurusan 4.Rebound kurang, semprotan garing, jurusan mbalek beton iku 15% -50%, adopts ing teknologi semprotan udan, tingkat tahan bisa suda ing ngisor iki kanggo 10%, èfèktif disimpen biaya. 

    Udan konkrit Machine Uyuh 
    item SPJ08
    volume layang téoretis 0-8m³ / h
    meksa stopkontak maksimum 7Mpa
    Frekuensi pumping maksimum 16t / min
    diameteripun kanthi jumlah ongko sing diidinaké ≤15mm
    kadohan delivery Horisontal: 50m
    Vertikal: 20m
    Nyebarke wangun tutup S tube
    Cylinder diameteripun * stroke Φ120 × 600mm
    Discharging diameteripun outlet 100mm
    dipakani dhuwur 700mm
    voltase dirating ~ 380V
    daya motor utama 22kw
    kacepetan dirating 1470r / min
    wangun sirkuit Hydraulic Open daur ulang
    Sistem utama MTP 25Mpa
    Ing hydraulic volume tank lenga (L) 120L
    Ukuran kanthi jumlah ongko maksimum 15mm
    diameteripun pipe Delivery Φ57mm
    bobot mesin kabèh 1800kg
    kacepetan gawe () ≤8km / h
    Sakabèhé dimensi (lengt * jembaré * dhuwur) 3400 * 1500 * 1550mm
    selang karet  30m
    packing  20GP kanggo 1set

    fitur utama

    Dadi jet luwes (CVT).

    Dadi jumlah accelerator luwes.

    sistem lubrication terpusat, èfèktif ingkang dipun danguaken gesang layanan saka bagéan nyandhang.

    Wheel dirancang produk, fleksibel, penak mobile, pangopènan prasaja.

    Diimpor klompok tutup Eaton lan piston pamisah.

    dhuwur meksa mompa, layang lan semprotan adoh.

    kinerja dhuwur, kinerja dhuwur saka uyuh konkrit lapisan, kandhel, kabeh podho, kiyat.

    Accelerating agen nambah lan teknologi kontrol, domestik misuwur pump account Modhe pangukuran, Takeran akurat saka atomizing jet lan materi nozzle ndadekake agen nyepetake pipis nyawiji konkrit.

    Ngurangi konsentrasi bledug ing sisih mesin lan nozzle, ngilangke gawe piala kanggo kesehatan buruh.

    jurusan mbalek wis kurang, semprotan garing, jurusan mbalek beton iku 15% -50%, adopts ing teknologi semprotan udan, tingkat tahan bisa suda ing ngisor iki kanggo 10%, èfèktif disimpen biaya.

    Construction site

    construction site


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !