• E-mail: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Banyu uyuh mobil QSP30A

    Short Description:

    Product Application

    With the national mine roadway, railway and highway tunnels, water conservancy culverts, underground engineering and other construction, extensive use of the anchor anchor support the international advanced support method, the concrete jet is the main equipment of the operation, but because of Dry spray machine there are polluted environment problems, the country is vigorously promoting the wet wet spray machine, with low dust, low resilience, high construction efficiency, the use of low cost advantages.


  • FOB Qingdao Port: US $5000-100000/Set
  • Min. Order Quantity: 1 Set
  • Sumber Kabisan: 300/Set per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Model: KNL5160TPJ-25 KNL5160TPJ-30
    Max Teoritis output: 25m3 / h 30m3 / h
    Output Pressure: 8Mpa
    Cylinder dia. × Stroke: Φ160 * 1000mm
    Uyuh dhuwur: 16M
    jembaré Uyuh: 26.8m
    Spindle rotasi sumbu amba: 360 °

    Fitur:
    1.Front and rear leg the span is large,work stability.

    2.The boom adopts symmetrically disusun struktur.
    3.The boom bisa ayunan ± 45 °, bisa nambah felxibility saka mekanisme jet kanggo nambah area uyuh.
    Reducer 4.Rotary ats turbo-jinis mekanisme abang pindah, aspek abang amba, kemampuan poto-Ngunci kuwat, torsi output amba, linuwih operation.high Gamelan stabil 

    model unit KNL5160TPJ-30A parameter
    Ing diameteripun mesin kabèh struktur Boom   Big lan cilik lengen munggah lan lengen cilik mulet
    uyuh dhuwur m 16
    jembaré uyuh m 26.8
    lengen Big amba munggah   0-60 °
    lengen cilik amba munggah   + 15 ° -35 °
    amba rotasi Boom   + 300 °
    lengen Flying amba swing horisontal   + 45 °
    amba rotasi kumparan aksial   360 °
    Kumparan vertikal amba sumbu swing   240 °
    amba swing Nozzle   + 4 °
    span wentis ngarep mm 2.3 ~ 3.7
    span wentis mburi mm 2.6
    parameter System Ngarep lan span wentis mburi mm 5100
    mode drive utama   Motor
    mode drive tambahan   mesin diesel
    Motor dirating daya kw 55
    Tegangan V 380
    kapasitas uyuh Concrete M3 / h 30
    meksa pumping MPa 10
    diameteripun silinder Concrete * stroke mm Φ160 * 1200
    silinder Oil dia. * kelet dia. * stroke mm Φ100 * Φ80 * 1200
    diameteripun output mm Φ125
    diameteripun pipe Delivery mm Φ80
    diameteripun nozzle mm Φ50
    paramèter kompresor Air (opsional)   12m3 / min, 0.8Mpa
    sasis parameter model   CDW1160HA1R5
    basa Wheel mm 5000
    model engine   YC4EG185-50
    daya engine kw 136 (186hp)
    file gearbox   8 Gir (kacepetan dhuwur lan kurang)
    kacepetan maksimum Km / h 80
    kemampuan bahan   30%
    volume tank bahan bakar L 200
    standar polusi Exhaust   bangsa V
    Kabèh ukuran mm 9200x2460x3670

    shotcrete machinekonfigurasi

    Mburi A. Front lan  sikil ing span iku gedhe, bisa stabilitas. 

    1.The wentis ngarep

    Adopts horisontal teleskop silinder + H-jinis sikil, sikil span gedhe, miturut construction, mungguh, ngontrol dawa wentis bisa èfèktif nambah stabilitas lan safety saka peralatan.

    wentis mburi 2.The

    Adopts wolung karakter ditutup wentis jinis, mekso kemampuan apik, luwih stabilitas, bisa èfèktif ndhukung hopper mburi pumping beton silinder loading impact.

    B. sistem Pumping

    1.pumping sistem nggunakake φ160 silinder konkrit, stroke 1.2m, utama silinder silinder diameteripun φ100. (30 troli)

    2. pumping sistem hydraulic nggunakake 55KW papat-pole motor 130ml / r pamindahan luwes saka pump utama + 45ml / r

    pump global (seri Rexroth)

    3.The tutup utama adopts wolung-line ceceg tutup (BARMAG), kang nduweni global fungsi ngoper global. Nalika ngoper menyang mode global, tutup ceceg elektrik bisa mbukak-sensitif pump global miturut tumindak saiki lan mbukak, Guide global pump output global, supaya entuk tujuan efficiency energi.

    Advantage

    1. stroke dawa, kaping kurang saka commutation, impact transportasi cilik, kurang volatility, lumahing jet resik, Gamelan, gampang kanggo ngontrol.

    2.130ml / r pamindahan luwes saka pump utama, konsumsi energi kurang, dhuwur linuwih, urip dawa, pamindahan nyukupi.

    3.45ml / r pump global, miturut kacepetan tumindak lan amplitudo saka ukuran pamindahan output, ngurangi konsumsi energi, sesambungan tumindak lan stabilitas.

    4.less ngoper kaping, nggawe kaca tingal plate, nglereni daur ulang ganti dangu siklus. meksa kaca, transportasi kemampuan materi iku kuwat, ora Pick materi, Watesan resiko nemen wis suda.

    C. boom The adopts  symmetrically disusun  struktur

    Kaluwihan: boom iki symmetrically disusun karo struktur asalipun. Ing lengen teleskop disambungake menyang basa lengen ing sumbu padha. Ing lengen teleskop wis langsung nyambung menyang lengen basa liwat pin ing. Ora lengen nyambungake, ora pasukan tambahan, ora konsentrasi kaku, ora kelakon Lemes gawe, supaya ing sistem boom luwih stabil lan dipercaya.

    lengen D.Swinging

    boom ing ayunan wings dening motor swing nyambungake, banjur mabur lengen nyambung mekanisme jetting, bisa ayunan ± 45 °.

    Kaluwihan: Swing amba swing arm amba, stabilitas kuwat, bisa nambah keluwesan saka mekanisme jet kanggo nambah area sprayable siji, ora mung ing lumahing semprotan luwih Gamelan, ayu, nanging uga ngurangi kaping rotasi piring, nambah stabilitas ing boom ing

    bagean E.Boom

    lengen teleskop karo papat BS700 kiyat plate baja gandheng sawise welding, joints prakaryan ngelas duwe bar puteran, lengen Tambah kaku sakabèhé

    Kaluwihan: baja kiyat saka boom nggawe lengen teleskop ing negara operasi semprotan udan, amplitudo jitter iku cilik, stabilitas apik, bisa nambah kualitas lumahing semprotan

    F. dikiataken mekanisme drive Rotary

    Reducer 1.rotary adopts turbo-jinis mekanisme abang pindah, aspek abang amba, kemampuan kuwat poto-Ngunci, torsi output amba, operasi Gamelan stabil, dhuwur linuwih.

    pindah ring 2.rotary amba, roller diameteripun punika 760mm, lumahing waos sawise quenching, Chrome lan teknologi kirim-Processing liyane, kekuatan dhuwur, ora rawan kanggo fénoména waos.

    3.Adopts kondhang account Rotary motor, pamindahan gedhe, torsi, stabilitas apik, ing kontrol pas tutup ceceg, rotasi tanpa kedadean jitter.

    sistem kontrol G.Electrical

    1.Contactor karo Schneider (Schneider)

    2.DC sumber daya nggunakake SIEMENS (Siemens)

    controller frekuensi 3.The migunakake Schneider (Schneider)

    4.PLC controller nggunakake SIEMENS (Siemens)

    5.Relay ngalih karo SIEMENS (Siemens)

    kontrol 6.Remote adopts merek kondhang domestik, kadohan remot kontrol, sinyal kuwat, ora dropped telpon, serial kedadean nomer.

    H.Quick - sistem Isi setelan agen

    1. pump akselerator mimpin dening motor frekuensi global, nggunakake Schneider kontrol mesin tliti cepet-setelan aliran output pump agen, miturut pumping saiki jumlah beton otomatis nyetel jumlah ditambahake.

    2.Accelerator pump karo 2600L / h pamindahan gedhe pump diaphragm, sampeyan bisa nambah 1000 l saka kothak ing 20 menit, nemen nyimpen wektu preparation.

    3. akselerator pump karo 760L / 2.6Mpa pump global piston, ora gampang kanggo karusakan, uga banget awet, nggawe ganti wektu kanggo bagean nyandhang cepet maneh, kurang alangan TCTerms.

    pipo 4.Accelerator adopts Ana pipe gedhe diameteripun, malah ing mangsa bisa uga Gamelan pangiriman accelerator.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !