• Telpon: +86 13963912630
  • Telpon: +86 18306398869
  • E-mail: cassie@conele.com
  • E-mail: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Self Climbing HGY28 HGY32

    Short Description:

    Product Application

    Horizontal reach:32m(not including the end hose). Height of the tower:22m. Mode of drive: fully hydraulic.

    When a placing boom is in use, it is anchored to the floor with initally prepared holes. If it is required to rise up, a tower crane is needed to lift the placing boom up to the next higher floor for being anchored. And one rising of the placing boom can meet the requirements of concrete placing for two floors.

    If the floor is large in size, it is advisable to have several tower bodies mounted on the floor so that only one boom-assembly is needed to be lifted to mate to the tower bodies, thereby saving boom-assemblies and cost.

    Features: compact design, easy operation, reliable safety and suitable for the construction of high buildings.


  • Potongan: US $ 5000-100000 / set
  • Min.Order Quantity: 1set
  • Sumber Kabisan: 300 / nyetel per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Model: HGY28, HGY32

    Mode saka drive: Kanthi hydraulic

    Struktur Boom: 28-3M, 32-3M / 4m

    Pipeline diameteripun: 125mm

    Fitur:
    Nalika nggunakake, iku wis ancred menyang lantai karo bolongan initiallly disiapake. Yen dibutuhake kanggo munggah, Crane menara perlu kanggo Angkat manggonke boom nganti lantai luwih sabanjuré kanggo kang anchored.one wektu climbing bisa syarat manggonke konkrit kanggo loro jubin.
    Desain kompak, operasi gampang, safety dipercaya lan cocok ing construction saka bangunan dhuwur

    item HGY28-3M HGY32-3M HGY32-4M
    Koleksi Floor Telpon Climbing Self
    horisontal Reach 28m 32m 32m
    rotasi  
    elevation Angle 0-85 ° 0-85 ° 0-90 °
    Tegangan  
    Power 11 22 22
    Boom Open Way 3R 3R 4R
    Boom Length (mm) 12000/9100/6200 13960/10600/7430 88800/8000/8001/7840
    Corner 92 ° / 177 ° / 180 ° / 181 °
    Akhir RubberHose 3M
    Diameter utama Φ125mm
    bobot 18.5t 19.5t 19.6t
    kanthi counterweight Ora counterweight
    packing 40HQ * 2 40HQ * 2 40HQ * 2


    A. Boom

    Struktur boom arced optimized dening nglamar desain CPU. boom diadopsi kiyat plate baja kanggo produksi karo sains. Iku fitur katon ayu, rigidity unggul lan kakiyatan, njupuk banget kualitas lan dipercaya.

    sistem B. Hydraulic

    Produk seri G diadopsi Jerman Rexroth pump donya-misuwur lenga, tutup ceceg
    (karo nangani operasi) lan tutup imbangan karo kebanjiran secondary, nalika C lan E seri 
    produk diadopsi Jerman Rexroth Solenoid pituduh kontrol tutup lan imbangan tutup
     karo kebanjiran secondary. Iku wis èfèktif nyingkiri kerusakan potensial saka boom
     kang bisa disebabake saka gerakan kacepetan nalika boom ing mudhun, lan dadakan 
    Tambah meksa lenga silinder kang ing pasukan external, mangkono linuwih saka boom ing
     wis tambah.

    C.Inner Hydraulic Oil Tank

    Tank lenga hydraulic utama gawé struktur kompak lan urutan free. Iku menehi amba 
    trep kanggo instalasi, dismounting lan pangopènan, kang njamin layanan maneh 
    urip lan kinerja banget.

    Facility D.Climbing

    Minangka pigura struktur persegi, fasilitas climbing iku fleksibel, dipercaya lan trep
    kanggo dismounting.

    E. Mekanisme Slewing lan Reducer

    Slewing Reducer diadopsi produk digawe dening account kondhang ing donya Italia Comer, karo 
    sing puntiran gedhe. Kang diiringi karo tutup imbangan slewing terpadu digawe dening 
    Jerman Hawei, iku tekan operasi Gamelan lan kinerja dipercaya lan stabil.

    F.Wireless Remote Controller

    G seri produk nganggo industri-eksklusif analog nirkabel remot kontrol digawe dening
    Jerman Hetronic, bebarengan karo tutup ceceg digawe dening Jerman Rexroth, iku ndadekake gerakan Gamelan, impact hydraulic winates, lan kinerja dipercaya. Loro saka,
    iku ndadekake bisa angger kacepetan stepless lan multi boom lan interaksi slewing, kang meningkat efficiency karya nemen. 
    ■ C lan E produk seri nganggo industri-eksklusif analog nirkabel remot kontrol digawe dening Taiwan TELECRANE, kang gampang lan trep kanggo operate, Highly tahan kanggo
    gangguan lan dipercaya ing kinerja.
    ■ Saben seri sing diiringi karo remot kontrol nganggo kabel dienggo ing kabutuhan.

    Sistem Control G.Electric

    Sistem kontrol listrik diadopsi account kondhang ing donya komponen listrik, kayata 
    Jepang Omron lan Prancis Schneider. Pangayoman multi otomatis disetel ing
    program kontrol, dadi supaya misoperation lan mesthekake linuwih sistem kang.

    H.Column

    Asli digawe saka kiyat plate baja ing wangun kothak, karo becik katon,
    rigidness lan kakiyatan, uga dhuwur linuwih.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !