• Telpon: + 86-18306398869
  • E-mail: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Kekurangan sawetara trik kanggo mlaku njupuk pump konkrit mudhun

    Nalika pipo wis glethakaken mudhun, nalika ing karep saka piping pump beton iku gedhe, beton bisa mili mudhun amarga bobot dhewe ing pipo kepekso, nyebabake sing ora sah ing pipe ngaturaken utawa nyebabake beton supaya segregated amarga poto-mili, mangkono nyebabake pipe ngaturaken kanggo bakal clogged. Kanggo supaya ora iki, ngukur ing ngisor iki bisa dijupuk:
    1. Nalika pumping konkrit mudhun, poto-aliran saka beton ya iku rapet related kanggo slump sawijining. Water kudu pompa sadurunge konkrit kanggo mompa, mriksa joints saka saben pipa kanggo mesthekake yen segel ora banyu seep, lan banjur kumpa mortir kanggo lubricate pipo lan ing wektu sing padha Udhara kosong, bisa diperlokake.
    2. Nalika karep saka piping luwih saka 4 ° -7 °, pipa horisontal cocog kanggo sing dawa luwih saka 5 kaping gulung vertikal kudu kasedhiya ing mburi ngarep saka pipo downwardly kepekso, lan timer ing mili saka beton bisa nyegah dening resistance frictional.

    Qingdao pump konkrit rega truk (4)

    3. Nalika pipe karep punika luwih saka 7 ° -12 °, ing Saliyane ing pipe horisontal 5 kaping dawa pesawat ing pungkasan ngarepe pipe kepekso, lan tutup exhaust kudu kasedhiya ing mburi ndhuwur saka pipo mudhun. Sak proses mompa, yen ana iku s rongga ing pipo kepekso, tutup exhaust kudu dibukak pisanan nganti pipo kepekso kapenuhan konkrit, lan nalika tutup exhaust overflows mortir, tutup exhaust ditutup lan mompa normal wis dileksanakake .
    4. pipe mudhun karo gulung gedhe bisa diinstal ing tengah saka pipo vertikal mudhun kanggo nginstal mandeg pipe sing tumindak minangka brake a. Pasang saperangan bal karang hard utawa reresik dihubungake sadurunge pumping mortir supaya mundhut saka mortir. Padha bisa terus bobot saka mortir.
    5. Nalika diwatesi dening kahanan situs, yen ana ora cukup kanggo ngatur pipe horisontal ing mburi ngarep saka pipo mudhun kepekso, selang, sikut utawa pipa annular bisa digunakake tinimbang kanggo nambah resistance frictional lan nyegah beton saka mili mudhun ing bagean pipe.

    Qingdao pump konkrit rega truk (6)

    Nanging, preduli saka apa pump konkrit disambungake munggah utawa mudhun, dawa konversi horisontal pipo beda, ing piping nyata, amarga macem-macem formulir, nomer lan topografi pipo, ing ngaturaken kadohan nyata lan dhuwur uga beda, kang trep kanggo pitungan. Ganti conical tube, sikut, selang, munggah tabung vertikal, mudhun tabung vertikal, lan sapiturute menyang dawa horisontal. Ing wektu sing padha, ing Nilai accounting horisontal uga gegandhengan karo ciri nyata, diameteripun pipe lan ing.


    Post wektu: Nov-21-2019
    Tampilan Online Chat!