• Telpon: + 86-18306398869
  • E-mail: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    truk pump konkrit CONELE

    truk pump konkrit CONELE diprodhuksi dening Qingdao CONELE Group Co., Ltd., nggunakake pengalaman majeng ing ngarep lan luar negeri lan teknologi simulasi komputer modern kanggo runtut njelasno kaku lan pamindahan struktur pump mobil. Ing pengaruh saka macem-macem paramèter kayata frekuensi natural ing urip lemes saka boom punika rembugan. Ing wektu sing padha, sistem hydraulic optimized lan teknologi adi free anyar iki diadopsi kanggo nemen ngurangi impact saka pump commutation ing boom ing. Kita saperangan paten ing Optimization saka struktur boom lan rancangan sistem hydraulic.

    kontrol kualitas prodhuk sampurna, Pabrik produk consummate, pengawasan kualitas tliti nimbulaké mobil pump CONELE tekan anjog domestik, tingkat lanjutan internasional, sistem lengen kabeh adopts piring baja lan kekuatan dhuwur piring kadhemen mbalek baja, kekuatan ngasilaken ndhuwur 1000Mpa njamin dhuwur kekuatan lan cahya bobot saka sistem boom. 100% saka tangan, sikil lan tangki bahan bakar sing gandheng kanggo perawatan kaku. Saben prakaryan ngelas saka sistem boom diuji 100% tanpa karusakan utawa X-ray foto kanggo ngilangke sembarang cacat didhelikake ing rinci lan wis luwih awet. We desain minangka tanggal akurat liwat analisis kabel unsur lan analisis simulasi dinamis kanggo mesthekake struktur cukup lan kinerja banget saka sistem boom. Lan pitungan lan analisis asil saka struktur jib sing dilapurake dening tengah testing negara-tingkat kanggo test kaku-galur mbuktekaken asil sing konsisten karo kahanan apa nyata.

    CONELE Group wis tansah mekso ing customer-oriented, karo akeh taun riset lan pangembangan, pengalaman produksi montor pump, miturut syarat customer, dirancang produk minangka panyuwunan pelanggan ', kita tansah nyoba kanggo nyedhiyani sampeyan paling cocok kanggo kabutuhan construction mobil pump, supaya pelanggan "mung pilih salah siji tengen, ora perlu menyang larang".


    Post wektu: Feb-17-2020
    Tampilan Online Chat!