• Telpon: + 86-18306398869
  • E-mail: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Mantainence Of Pump Concrete

    Supaya kanggo mesthekake operasi normal peralatan pump konkrit, operator dibutuhake kanggo mriksa lan njaga peralatan pump konkrit sadurunge construction.

    002

    isi pangopènan Daily:

    (1) Mriksa tingkat lenga hydraulic, kualitas lenga sing arep kuning transparent, ora emulsification utawa kedadean turbid, digunakake kudu diganti

    (2) Isi karo gajih, nambah banyu langit 2/3 lan 1/3 lenga hydraulic utawa lenga

    (3) pengawasan lan ring nglereni, kacamata plate reresik kudu normal (2mm reresik gedhe)

    (4) Priksa kawontenan apa sistem lubrication, iku kudu katon yen distributor maju njurungi rod kanggo pindhah bali lan kasebut, lan ing lubrication TCTerms kayata posisi prewangan saka batang aduk ing mburi pendulum s-tube lengen prewangan wis mbukak metu saka lenga. titik lubrication Manual saben shift kudu kapenuhan pelumas

    (5) Mriksa tutup distribusi kanggo arah pangowahan, aduk setengah piranti maju lan malik apa tumindak normal.

    (6) Mriksa sistem hydraulic kanggo bocor lenga lan bocor lenga. Priksa kabeh sambungan thread kanggo nggawe manawa padha santosa

    Pasar mesin konkrit uga wis dikembangaké kanthi cepet, kang pump konkrit peran wigati ing pasar construction saya vigorous, lan pangopènan dina lan pangopènan pump lemah campuran iku utamané penting. Ing koran, produk utama produksi saka produsen konkrit pump transfer kaya ing ngisor iki: pump Concrete delivery, beton cilik ngaturaken pump, nyawiji pump gawe, mine coal bledosan-bukti pump konkrit, nggoleki pump konkrit watu, produk utama diprodhuksi dening CO-NELE GROUP sing: pump layang konkrit, beton cilik ngaturaken pump, nyawiji pump gawe, mine coal bledosan-bukti pump konkrit, nggoleki pump konkrit watu, cilik (gedhe agregat) lemah mixed pump transportasi, mining sprinkler udan lan mesin liyane konkrit lan peralatan.

    003


    Post wektu: May-09-2019
    Tampilan Online Chat!