• Telpon: + 86-18306398869
  • E-mail: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Kindly Ngandhani: Do ora Sampah Concrete Cilik Panjenengan Pump Truck!

    truk pump beton cilik iku salah siji saka peralatan construction sing paling akèh dipigunakaké ing industri engineering construction. Punika wiyar dipigunakaké ing macem-macem engineering construction.However, bakal ana sawetara kasalahan ing operasi ing proses nggunakake saben dina kita, kang bisa mimpin kanggo wektu tundha ing wektu construction lan akselerasi risak saka machine.So ing tampilan saka iki masalah, ayo kang ngerti cara nggunakake tengen truk pump beton cilik bebarengan karo bagean cilik bebarengan.

    (1)
    Small perlu truk pump kanggo kumpa jumlah tengen banyu pipo Gamelan sadurunge pumping! Sawetara operator bisa salah pangerti sing pipo dawa kudu kapenuhan banyu cukup kanggo supaya wong smooth.In kasunyatan, yen kakehan banyu pompa sak construction, bakal ana sawetara rusak lan bocor dering ing pipes.Investigate alesan sawijining, nalika ngengingi mortir, antarmuka sing mortir lan tutul banyu ngalami kecemplung banyu kanggo dangu, banyu nebus slurry semen, wangun mortir pisah, resistance pump mundhak, slurry sabab semen saka panggonan ring kulit rusak bisa ngapus, banjur mbentuk tabung diblokir.

    15

    Priksa nilai sadurunge pumping:
    A. peralatan bakal diselehake lancar lan kuwat minangka dibutuhake;
    B. Do isi tank banyu karo banyu langit; Isi tank saka pump pelumas Gamelan karo basa lithium pelumas lenga Gamelan
    C. longkangan saka piring kaca tingal ngirim ora banget gedhe, digunakake bakal nimbulaké kahanan padha amarga bocor internal saka pulp; Ngelingi meksa pumping dhuwur lan kebanjiran saka safety tutup utama, meksa sistem utama bisa diatur kanggo 28MPa.

    16

    Kanggo pipo request, peralatan bakal kanthi dititi prikso:
    1, truk pump cilik dawa kadohan resistance kanggo mompa, nyoba kanggo Cut mudhun bend, lan kudu milih minangka adoh sabisa tinimbang bend.Practice cilik wis mbuktekaken bilih saben bend tambahan 90o × R1000 padha karo nambah 5m horisontal tube.Therefore, mung 4 12 90o × bends R1000 padha digunakake ing tata letak pipe, lan wong padha 12 × pipo terus 3M lan 12 × pipo terus 2m, karo dawane total 310m.

    18

    2.Pay manungsa waé menyang pitulungan saka pipo lan fastening saka pipo. Long-distance pump bisa Tembang tabung kanggo mlumpat kanggo nambah lan jotosan out.So elinga kanggo pitulungan lengkap kanggo ngurangi impact ing nolèh lan sawetara terus.

    3. Sawise mompa, pipo bakal di resiki pas wektune lan pipo bakal di resiki kaping pindho saka tengah kanggo njamin safety lan security.What kang luwih, ing werni karang plug, kudu ing ngarepe tas semen, karo loro bal karang, plus piston reresik.
    Thanks kanggo nonton ~


    Post wektu: Dec-25-2019
    Tampilan Online Chat!