• Telpon: +86 13963912630
  • Telpon: +86 18306398869
  • E-mail: cassie@conele.com
  • E-mail: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Concrete Pump XBS30

    Short Description:

    Brief introduksi kanggo XBS lan DXBS seri Pumps konkrit watu nggoleki

    XBS DXBS seri produk sing jenis ngaturaken mortir Alat khusus dikembangaké miturut karakteristik proyèk lantai dadi panas. Lagi cetha Applied ing tlatah lan construction Highly efisiensin saka beton watu nggoleki utawa stuffing mortir ing proyèk lantai dadi panas ...


  • Potongan: US $ 5000-100000 / set
  • Min.Order Quantity: 1set
  • Sumber Kabisan: 300 / nyetel per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Koleksi Electric: XBS30-10-37, XBS40-11-45
    Output Pressure: 10Mpa 11Mpa
    . Cylinder dia × Stroke: Φ140 * 1200mm
    Max ukuran jumlah ongko: ≤30mm
    Oil Pump: PLA7313 / Kawasaki
    account Motor: Langkawi / Siemens
    Pumping dhuwur / kadohan: 120m / 360m

    Diesel Koleksi: DXBS40-11-56
    Max Pumping Kapasitas: 40m3 / h
    Output Pressure: 11Mpa
    . Cylinder dia × Stroke: Φ140 * 1200mm
    Max ukuran jumlah ongko: ≤30mm
    Oil Pump: PLA7313 / Kawasaki
    Diesel Engine account: LOVOL / Yuchai / Commins
    Pumping dhuwur / kadohan: 120m / 360m

    watu Pump Fine 
    model  XBS20-08-30 XBS30-10-40 XBS40-11-48 HBX40-11-55 DXBS40-11-56 DHBX40-11-56
    drive Type   Diesel (LOVOL / Commins)
    Max.Theo. Output Volume (M3 / h) 20 30 40 40 40 40
    Max. Outlet Pressure (MPa) 8 10 11 11 11 11
    Max.Aggregate Diameter (mm) ≤30 ≤30 ≤30 ≤40 ≤30 ≤40
    Cylinder Diameter (mm) Φ140 Φ140 Φ140 Φ180 Φ140 Φ180
    Power (Kw) 30 37 45 55 56/54 56/54
    Pump Oil utama PLA7313 / Kawasaki 
    Diameter utama Of Delivery Pipeline (mm) Φ80 Φ80 Φ80 Φ125 Φ80 Φ125
    Ukuran (mm) 4000 * 1500 * 1550 4300 * 1500 * 1550 4300 * 1500 * 1550 4500 * 1500 * 1720 4500 * 1500 * 1720 4600 * 1500 * 1720
    Sakabèhé Bobot (kg) 2000 2200 2700 2900 3000 3200
    Max.Delivery Distance (m) (horisontal / vertikal) 420/140 500/175 570/190 600/200 570/190 570/190
    packing  20GP kanggo 1set 20GP kanggo 1set 20GP kanggo 1set 20GP kanggo 1set 20GP kanggo 1set 20GP kanggo 1set

    Brief introduksi kanggo XBS lan DXBS seri Pumps konkrit watu nggoleki

    XBS produk DXBS seri sing jenis mortir ngaturaken Alat khusus dikembangaké miturut karakteristik proyèk lantai dadi panas. Lagi cetha Applied ing tlatah lan construction Highly efisiensin saka beton watu nggoleki utawa stuffing mortir ing proyèk lantai dadi panas.

    produk seri XBS DXBS uga digunakake digunakake kanggo ngaturaken beton watu nggoleki, bahan geni-tahan lan panas-insulating ing macem-macem proyek konstruksi; pangiriman afforesting lemah ing construction Eco-lingkungan; meksa grouting saka macem-macem tumpukan dhasar.

    Ing diameteripun utama saka ngaturaken pipe wis dikembangaké dadi Φ100 adhedhasar mantan Φ 80 supaya XBS DXBS seri produk bisa ngirim beton karo diameteripun ora luwih saka 30mm, kang ndadekake XBS DXBS seri produk duwe aplikasi jembare kayata ngaturaken saka mortir, watu cilik lan konkrit kanthi jumlah ongko gedhe.

     

    konfigurasi

    sistem Hydraulic

    Teknologi kontrol commutation hydraulic anyar ndadekake pump wor k  liyane dipercaya lan nduwèni tingkat Gagal ngisor saka sistem hydraulic. Iku dilengkapi khusus-digawe klep karo mili gedhe, konsumsi energi sethitik lan impact cahya, njupuk layanan maneh urip.

    sistem Power  

    E l ectromotor adopts misuwur merek ing ngarep lan luar negeri, Langkawi Moto r lan Beide Motor saka Siemens , engine Diesel adopts LOVOL , Yuchai utawa  Weichai Brand with low energy consumption and high efficiency

    pump lenga Utama

    Pump lenga utama adopts joint venture  account utawa Kawasaki  serial constant power variable plunger pump. Constant power control is effective to prevent the electromotor or diesel engine form overloading. It can withstand higher pressure and load than conventional gear pump.

    sistem Cooling

    Iku adopts sistem dual-cooling, karo cooling lan cooling banyu, ora mung kanggo iklim panas nanging uga kanggo iklim kadhemen; iku bisa èfèktif ngontrol suhu lenga saka sistem hydraulic lan njamin safety lan linuwih.

    sistem Electric

    Unsur elektrik Utama Schneider  lan Siemens  account.

    piranti Hopper

    hopper punika kapasitas-tambah, gegandhengan karo pager lan dilengkapi motor geter kanggo syarat pumping beton kanthi jumlah ongko nggoleki.

    S tube

    S tabung tutup wis casted menyang wangun karo baja manganese dhuwur. Ing lumahing gampang-worn yen gandheng karo anti-ngagem. Lumahing utama tabung transit lancar lan konkrit bisa mili bebas ing tabung, luwih Ngapikake kinerja pumping. Batang splined digawe saka logam campuran lan lumahing iki khusus dianggep, nambahi kinerja anti-ngagem lan anti-lemes.

    Kaca piring

    Kaca piring lan Cut daur ulang sing digawe saka logam campuran hard lan duwe layanan long live.

    joints pipe Hydraulic

    Hydraulic joints pipe: American Eaton; pipo: Original saka Italia.

    sistem lubrication terpusat

    lubrication bakal nyuntikaken kanggo baris lenga utama dening pump plunger lan mbagekke kanggo saben titik lubrication dening distributor ing. Point-kanggo-titik lubrication nglindhungi komponen utama saka nyandhang lan luh.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !