• Telpon: +86 13963912630
  • Telpon: +86 18306398869
  • E-mail: cassie@conele.com
  • E-mail: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Concrete Pump HBX40

    Short Description:

    Koleksi Electric: HBX40-10-45, HBX50-11-55
    Output Pressure: 10Mpa 11Mpa
    Cylinder dia. × Stroke: Φ180 * 1200mm
    Max jumlah ongko size: ≤40mm
    Oil Pump: PLA7313 / Kawasaki
    account Motor: Langkawi / Siemens
    Pumping dhuwur / kadohan: 120m / 360m

    Diesel Koleksi: DHBX40-11-56
    Max Pumping Kapasitas: 40m3 / h
    Output Pressure: 11Mpa
    Cylinder dia. × Stroke: Φ180 * 1200mm
    Max jumlah ongko size: ≤30mm
    Oil Pump: PLA7313 / Kawasaki
    Diesel Engine account: LOVOL / Yuchai / Commins
    Pumping dhuwur / kadohan: 120m / 360m


  • Potongan: US $ 5000-100000 / set
  • Min.Order Quantity: 1set
  • Sumber Kabisan: 300 / nyetel per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur

    1. cocog cukup saka sistem, sistem hydraulic lan sistem mompa, kanthi nggenepi daya maksimum penggerak.

    2. kemampuan nyedhot materi High, efficiency pumping nyata bisa tekan luwih saka 80% saka cahya teori ...

     

    Pump Concrete 
    model  HBX40-11-55 DHBX40-11-56
    drive Type    
    Max.Theo. Output Volume (M3 / h) 40 40
    Max. Outlet Pressure (MPa) 11 11
    Max.Aggregate Diameter (mm) ≤40 ≤40
    Cylinder Diameter (mm) Φ180 Φ180
    Power (Kw) 55 56/54
    Pump Oil utama  
    Diameter utama Of Delivery Pipeline (mm) Φ125 Φ125
    Ukuran (mm) 4500 * 1500 * 1720 4600 * 1500 * 1720
    Sakabèhé Bobot (kg) 2900 3200
    Max.Delivery Distance (m) (horisontal / vertikal) 600/200 570/190
    packing  20GP kanggo 1set 20GP kanggo 1set

    fitur

    1. cocog cukup saka sistem, sistem hydraulic lan sistem mompa, kanthi nggenepi daya maksimum penggerak.

    2. kemampuan nyedhot materi High, efficiency pumping nyata bisa tekan luwih saka 80% saka cahya teori.

    3. Optimized konfigurasi. Iku adopts komponen hydraulic ing diimpor lan komponen electrical, nemen Ngapikake linuwih saka peralatan. 

    4. teknologi pipo buffering Unik, njupuk ayunan bener pipo S lan prolonging layanan gesang S pipe.

    5. Aplikasi ngalih dhuwur meksa-kurang simplifies cara operasi;

    6. Sistem lubricating adopts sistem Isi otomatis nyaring dipeksa lan prepressing dual-pump, nampilaken Isi nyukupi lan efek lubricating banget. 

    7. Aplikasi saka materi lan welding abrasive teknologi anyar mbenakake urip layanan saka bagean ngagem.

    8. sistem adopts pump utama internasional Kawasaki utawa Rexroth Serius . Generator adopts account misuwur domestik, nampilaken daya kuwat.

    9. Sistem hydraulic mbukak lan teknologi buffering hydraulic unik nyedhiyani impact cilik lan kurang panas kanggo sistem reversing. Heavy mbukak pump utama hydraulic lan tutup hydraulic saka account misuwur internasional fitur pamindahan gedhe, njamin safety lan linuwih ing pump konkrit.

    10. Intelligent electrical control system optimizes the interface, featuring free operation. The intelligent control provides precise monitoring for the machine, and displaying the working condition simultaneously.  DHBX50-1DHBX50-2packing


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !