• Telpon: +86 13963912630
  • Telpon: +86 18306398869
  • E-mail: cassie@conele.com
  • E-mail: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    pump Boom truk howo 44m

    Short Description:

    1.EquipΦ230mm silinder, pamindahan sistem pumping gedhe, panyerepan materi luwih saka 88%, ing pirang-pirang commutation karo pamindahan padha kurang, lan bagéan urip nganggo dawa;

    sistem 2.The pumping adopts kontrol elektronik commutation. Mompa commutation cepet lan akurat, kanggo impact sistem cilik, lan efficiency pumping nyata wis tambah dening luwih saka 7% saka sistem commutation balancing kontrol conventional.

    tutup 3.Adopts industri truk pump gedhe Integrasi, baris prasaja, mundhut meksa cilik, dibandhingake energi tutup conventional nyimpen 17%. sistem Hydraulic ora rawan kanggo panas.

    Boom Length:  44m

    Max Pumping Kapasitas:  130m³ / h

    Max Output Pressure:  9.5Mpa
    Max Pumping Time:  32t / min
    Delivery Cylinder dia × stroke:.  Φ260 * 1800mm
    Slewing Angle:  ± 270 °
    Struktur Boom:  5RZ (1000Mpa Steel Plate)
    High lan kurang meksa Ngalih: elektronik kontrol otomatis

    Stabil outriggers X
    account sasis: SINOTRUCK
    sasis: Double-poros (6 × 4)

    item 37-5RZ 44-5RZ 47-6RZ
    Theor. Output (M3 / h) (kurang / dhuwur meksa) 116/68 125/75 125/75
    Theor. Outlet Pressure (MPa) (kurang / dhuwur meksa)  6/10  8/12  8/12
    Pump Frequency (t / min) (dhuwur / kurang meksa) 19/32 15/25 15/25
    Delivery Cylinder Diameter (mm) Φ230 * 1650 Φ260 * 1800 φ260 × 1800
    dhuwur dipakani (mm) 1400 1400 1400
    sasis account SINOTRUCK HOWO / T7H / M5G
    polusi Standard National IV / National V
    Manggonke boom max dhuwur / ambane / Radius (m) 37 / 25,5 / 32,6 44/33/40 47/43/36
    Slewing amba (°) 540
    dhuwur meksa lan kurang ngalih-liwat kontrol otomatis
    kontrol pamindahan Electric pamindahan ceceg
    cara lubrication Manual lan hydraulic dual-nggunakake
    packing Flack Frame / Roll-Roll / Bulk Cargo

  • Potongan: US $ 5000-100000 / set
  • Min.Order Quantity: 1set
  • Sumber Kabisan: 300 / nyetel per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1.EquipΦ260mm silinder, pamindahan sistem pumping gedhe, panyerepan materi luwih saka 88%, ing pirang-pirang commutation karo pamindahan padha kurang, lan bagéan urip nganggo dawa;

    sistem 2.The pumping adopts kontrol elektronik commutation. Mompa commutation cepet lan akurat, kanggo impact sistem cilik, lan efficiency pumping nyata wis tambah dening luwih saka 7% saka sistem commutation balancing kontrol conventional.

    tutup 3.Adopts industri truk pump gedhe Integrasi, baris prasaja, mundhut meksa cilik, dibandhingake energi tutup conventional nyimpen 17%. sistem Hydraulic ora rawan kanggo panas.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !