• Telpon: + 86-18306398869
  • E-mail: bob@conele.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Babagan awake dhewe

    pump konkrit ISO9001
    湿 喷 机 旋流 器
    砂浆 搅拌机 出 料 调整 装置
    混凝土 布料 车 臂架 托架 专利
    HBT60, HBT80CE 认证 新
    DCIM100MEDIADJI_0027.JPG

    Qingdao CO-NELE Group Co., Ltd iki estabilished ing 1993. Saka saiki kita utama duwe telung dhasar produksi sing mungguh dumunung ing 1.Qingdao Shangdong, 2.Xi'an Shanxi lan 3.Liuzhou Guangxi. Setted munggah 28 Kantor Service Corporate in domestik lan jaban rangkah ..

    "Account CO-NELE" tekane saka filsafat technical Jerman majeng lan ketat, kita digabungake riset technical, produksi, dodolan lan sawise-sales service bebarengan.

    mesin Construction kalebu Boom Pump Truck 25m kanggo 56m, Concrete manggonke Boom Mobile jinis HGY13 kanggo HGY23, Self jinis Climbing 24m kanggo 35m, Small nggoleki ongko XBS serial Concrete Pump 20-40m3 / h, JBT Serial Concrete Mixer Pump 30-40m3 / h, HBT Serial Concrete Pump30-100m3 / h, Shotcret Uyuh Machine, batching Plant lan ing.

    Ing saiki, kita produk bisa ditemokake kabeh liwat China lan wis dièkspor Rusia, Korea, Kazakhstan, Iran, Mongolia, Mesir, Singapore, Malaysia, Vietnam, Indonesia, Australia, Romania, Amerika, Niger, Kongo, Mauritius lan negara liyane . CO-NELE karo kinerja super lan roh optimistis porsi kanggo kabeh ndonya.


    Tampilan Online Chat!